Bio


CLUB PISA ärSaman Alias: klarinettist med ursprung i Kurdistan/Irak och bosatt i Sverige sen 2004. Utbildad på Värlsdmusiklinjen vid Högskolan för scen och musik i Göteborg och har studerat orientalisk musik vid Besktas Universitet i Istanbul (Turkiet).

Saman har under många år arbetat som klarinettist och kompositör med flera grupper i Kurdistan/Irak och har turnerat i Iran, Turkiet, Marocko , Algeriet och Libanon. Nu jobbar han som musiklärare och frilansmusiker.


Åsa Carlson: flöjtist, utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm på klassisk musik och folkmusik samt vid UNCUYO (Musikhögskolan i Mendoza, Argentina). Åsa jobbar som flöjtlärare och frilansmusiker samt skriver musik för film.


Jonny Lindström: saxofonist, utbildad på Ingesunds musikhögskola. Arbetar inom skola och är sedan slutet av 90-talet aktiv frilansmusiker runt om i landet. Sedan 2005 återkommande anlitad av Wermland Opera. 


Mazdak Khosravi: basist med ursprung i Iran och bosatt i Sverige sedan 1990. Efter utbildning vid Ingesunds musikhögskola och Högskolan för scen och musik i Göteborg jobbar han nu som musiklärare och frilansmusiker.Pasi Pasanen: spelar dragspel/accordeon och har rötter i Finland. Utbildad vid Ingesunds musikhögskola och kombinerar undervisning med frilansuppdrag inom allt ifrån Irländsk folkmusik till produktioner på Wermland opera.


kontakt: +46 73 040 91 90

Copyright @ All Rights Reserved